Είπαν για εμάς

«Με την οργανωμένη και συνολική λύση της Information Systems Impact για την άυλη ηλεκτρονική τιμολόγηση και την αυτόματη καταχώρηση των πληροφοριών των τιμολογίων στο σύστημα μας, εξοικονομήσαμε σημαντικό χρόνο από την αυτόματη καταχώρηση και από τον άμεσο και έγκυρο έλεγχο των πληροφοριών. Επιπλέον, η εκμετάλλευση της ασφαλούς πλατφόρμας για την αποστολή άυλων ηλεκτρονικών τιμολογίων στους franchisees της αλυσίδας και η μείωση του λειτουργικού κόστους όλης της διαδικασίας, έκανε την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο την Paperless Connect, δηλώνοντας ότι η Information Systems Impact δίχως άλλο έχει δημιουργήσει μια συνολική, οργανωμένη και φιλική προς το χρήστη και το περιβάλλον λύση, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την εταιρική κοινωνική ευθύνη της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ»

«H NEXANS HELLAS SA, ως πρωτοπόρος εταιρεία στο κλάδο της, δεν θα μπορούσε παρά να επιλέγει για συνεργάτες της αντίστοιχα καινοτόμες εταιρείες. Έτσι επιλέξαμε να εφαρμόσουμε τις λύσεις της Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης και Άυλης Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της Impact, εμπιστευόμενη την πολυετή γνώση και εμπειρία της στις e-business υπηρεσίες.»

«Η υπηρεσία της άυλης ηλεκτρονικής τιμολόγησης Paperless Connect σε συνδυασμό με την λύση της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, Archiving Connect της Impact, έχει εξελίξει τις εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας μας καθώς συμβάλει στην βελτιστοποίηση τους και στην μείωση των διαχειριστικών δαπανών μέσω της ποιοτικότερης αξιοποίησης όλων των διαθέσιμων πόρων της. Και όλα αυτά κάτω από το πέπλο της συμβατότητας με την Ελληνική Νομοθεσία και τις αξίες της εταιρείας μας.»

«Η φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα διαχείρισης τιμολογίων, η μείωση του λειτουργικού κόστους, ο άμεσος έλεγχος των πληροφοριών που αποστέλλονται και καταχωρούνται αυτόματα στο σύστημα μας χωρίς την εκτύπωση τους, η πολυετής εμπειρία στην ηλεκτρονική τιμολόγηση της Information Systems Impact καθώς επίσης και η περιβαλλοντική ευαισθησία που χαρακτηρίζει την ΤΡΟΦΙΝΟ, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που ώθησαν την αλυσίδα μας να εφαρμόσει την άυλη ηλεκτρονική τιμολόγηση μέσω της υπηρεσίας Paperless Connect.»

«Με την τεχνολογική υπεροχή των υπηρεσιών που προσφέρει η Information Systems Impact, μέσα απο ένα έμπειρο δίκτυο εξυπηρέτησης, και την επιλογή μας να χρησιμοποιήσουμε την υπηρεσία i@connect, εξελίξαμε τις εσωτερικές διαδικασίες προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία όσον αφορά το περιεχόμενο της πληροφορίας που ανταλλάσουμε με τους συνεργάτες μας μείωνοντας παράλληλα το διαχειριστικό κόστος.»

«Χρησιμοποιούμε την i@connect υπηρεσία της Information System Impact για χρόνια. Είναι γρήγορη και εύκολη και πραγματοποιεί ακριβώς αυτά που έχουμε ανάγκη για την κάλυψη των επιχειρηματικών μας συνεργατών. Έχοντας χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ηλεκτρονικών ανταλλαγών, η Information System Impact πέτυχε στην υλοποίηση των έργων για την εταιρεία μας που συνάδουν με τους στόχους μας και με τις επιχειρηματικές και τεχνικές μας απαιτήσεις.»

«Η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης i@connect της Information Systems Impact τροποποιήθηκε και ενσωματώθηκε με επιτυχία στη δική μας e-procurement πλατφόρμα προκειμένου να την παρέχουμε στους πελάτες μας. Ήδη, ένας από τους πελάτες μας, ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί την υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης για να λαμβάνει ηλεκτρονικά τα τιμολόγια από τους προμηθευτές του. Στην ομάδα έργου της IS Impact, βρήκαμε το επίπεδο εμπειρίας, υπευθυνότητας και ευελιξίας που απαιτείται για να πετύχει προκειμένου να εκτελεστούν έργα, ιδιαίτερα σε κρίσιμες στιγμές. Η ομάδα ήταν πάντα εκεί όποτε χρειαζόμασταν την βοήθειά της και την ικανότητά της για εκπαίδευση ή για παροχή συμβουλών. Θεωρούμε ότι η Information Systems Impact είναι η πλέον αξιόπιστη εταιρεία για να συνεργάζεται κανείς.»

«Η υπηρεσία i@connect επιτρέπει στην εταιρεία μας να συνδεθεί ηλεκτρονικά με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο με τους συνεργάτες μας. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή EDI λύση, η υπηρεσία i@connect παρέχει γρηγορότερο, ευκολότερο και οικονομικό τρόπο σύνδεσης με τους προμηθευτές μας. Η λύση i@connect είναι ιδανική για εταιρείες των οποίων οι συνεργάτες μπορεί να χρησιμοποιούν διαφορετικά ERP και λογιστικά συστήματα. Η υπηρεσία i@connect μας βοήθησε να κερδίσουμε τη διεθνή αναγνώριση από τη Metro Group για την αύξηση του ποσοστού των συνδεδεμένων προμηθευτών. Η IS Impact είναι πάντα στο πλευρό μας μέσω της προληπτικής, αφοσιωμένης και τρέχουσας υποστήριξης.»

«Με την άμεση και χωρίς προβλήματα εφαρμογή της υπηρεσίας i@connect για την ηλεκτρονική ανταλλαγή παραστατικών (Τιμολόγια, Παραγγελίες, Δελτία Αποστολής) και την καθημερινή και ταχύτερη εξυπηρέτηση μας, η Information Systems Impact μας απέδειξε οτι όντως έχει τις ικανότητες και την εμπειρία για να διασφαλίσει την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και να σταθεί δίπλα μας ως αξιόπιστος και εξυπηρετικός συνεργάτης»

«Η ηλεκτρονική ανταλλαγή παραστατικών μέσω της υπηρεσίας i@connect, μας έδειξε ότι η επένδυση στις νέες τεχνολογίες μπορεί να είναι άμεσα αποδοτική τόσο από την άποψη της μείωσης του κόστους, όσο και από την άποψη της βελτίωσης του τρόπου εργασίας αλλά και των εσωτερικών διαδικασιών μιας επιχείρησης. Πλέον, δεν αναμένουμε τις μελλοντικές εξελίξεις για να τις ακολουθήσουμε, αλλά είμαστε κομμάτι αυτών που τις δημιουργούν.»

«Η Hellenic Lloyd’s SA, εταιρεία της Lloyd’s Register, έχει ως αξίες την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την υπευθυνότητα και δεσμεύεται για την συνεχή βελτίωση της περιβαλλοντικής απόδοσης τόσο στις δικές της δραστηριότητες όσο και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους συνεργάτες της. Τις ίδιες αξίες και αρχές βρήκαμε στην συνεργασία μας με την Impact για την Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση και την Άυλη Ηλεκτρονική Αποστολή Τιμολογίων που εκδίδουμε.»

«Μέσω της εφαρμογής Paperless Connect της Impact, η Pharmathen SA προχώρησε στην άυλη ηλεκτρονική αποστολή των τιμολογίων μας τόσο σε πελάτες του εξωτερικού όσο και σε ελληνικούς πελάτες, καθώς και στην ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών της. Η υλοποίηση του έργου αυτού βελτιστοποίησε την διαδικασία τιμολόγησης και εξυπηρέτησης των πελατών, ελάττωσε τον όγκο χαρτιού που καταναλώνεται σε άσκοπες εκτυπώσεις και θα μειώσει σημαντικά λειτουργικά κόστη, προωθώντας ακόμα περισσότερο την περιβαλλοντική ευθύνη του οργανισμού.»

«Πάγια φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η ιδιαίτερη σημασία της αξιοπιστίας, του υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών ακολουθώντας παράλληλα τις εξελίξεις και τις ανάγκες της αγοράς. Έτσι, λοιπόν, ήμασταν από τις πρώτες εταιρείες που υιοθετήσαμε την παραλαβή άυλων ηλεκτρονικών τιμολογίων από τους συνεργάτες μας είτε μέσω e-mail είτε μέσω της οργανωμένης και ασφαλούς υπηρεσίας Paperless Connect. Το επόμενο βήμα ήταν να εφαρμόσουμε την λύση της Impact για την Ηλεκτρονική Αρχειοθέτηση τους, Archiving Connect, έχοντας ως άμεσο αποτέλεσμα την βελτιστοποίηση αλλά και την οργάνωση των διαδικασιών αποθήκευσης, αναζήτησης και ανάκτησης ηλεκτρονικών τιμολογίων.»